Добредојдовте во

7grama

7grama

7 грама еспресо студио постои од 2015 година. Со самото започнување со работа, внесовме нов тренд на подготовка, служење и презентација на кафето и кафе пијалаци на уникатен начин. Нашата цел е задоволување на потребите на нашите клиенти кои активно учествуваа во креирањето на 7грама еспресо студио. По неколку години прераснавме во ланец кафетерии на 3 локации на територија на град Скопје. Заедно со нашиот тим на вработени секојдневно го реализираме мотото по кое се водиме од самото отварање: ЕСПРЕСО НАПРАВЕНО СО ЉУБОВ ❤️
Капсули за Долче Густо, Или - Неспресо, Лаваца од 9 денари

Локација:

Бул. Партизански Одреди 64/Б/2-Л.7
&
Бул. Јане Сандански 11 локал 27
&
Васил Ѓорѓов 33А/1- Приз

Email:

Email: 7grama.espresso@gmail.com

Работно време

Пон – Саб :08.00 – 23.30

Недела : Неработен

Кошничка