7grama

7 грама еспресо студио постои од 2015 година. Со самото започнување со работа, внесовме нов тренд на подготовка, служење и презентација на кафето и кафе пијалаци на уникатен начин. Нашата цел е задоволување на потребите на нашите клиенти кои активно учествуваа во креирањето на 7грама еспресо студио. По неколку години прераснавме во ланец кафетерии на 3 локации на територија на град Скопје. Заедно со нашиот тим на вработени секојдневно го реализираме мотото по кое се водиме од самото отварање: ЕСПРЕСО НАПРАВЕНО СО ЉУБОВ ❤️

За нас

viber_image_2021-08-15_21-30-23-097
Кошничка