Долче Густо Еспресо 100% Arabica

In stock

Компатибилни капсули за долче густо.Еспресо капсули со 100% високо квалитетна арабика која ќе Ви овозможи уживање во кафето во текот на целиот ден.

249,00 ден

it_ITItalian