Неспресо коматибилни капсули Intenso(16)

In stock

Неспресо интенсо - компатабилни капсули за неспресо од брендот Miglior espresso. За вистинските љубители на силно кафе, карактеристично по интензивната арома и вкус на кафе.

239,00 ден

it_ITItalian