L'arte del caffè 1кg

In stock

Еспресо во зрно-1кг. Еспресо од италијанскиот производител Marzotto со мирисни ноти на чоколадо и овошен dopo il gusto. Составот на зрното содржи мешавина од 80% арбика и 20% робуста.

1.090,00 ден

it_ITItalian