loader image
Esspresso Made With ❤️
7 Грама Аеродром
7 Грама Лептокарија
7 Грама Капиштец
Previous
Next
photo-1524350876685-274059332603.jpeg
image00016

espresso

espresso made with love ❤️

7 Gram Espresso Studio постои од 2015 година. Со самиот почеток на работа воведовме нов тренд на подготовка, послужување и презентација на кафе и кафе пијалоци на уникатен начин.

Нашата цел е да ги задоволиме потребите на нашите клиенти кои активно учествуваа во креирањето на студиото за еспресо од 7 грама.

После неколку години прераснавме во синџир кафетерии на 3 локации на територијата на град Скопје.

Заедно со нашиот тим на вработени секојдневно го спроведуваме мотото по кое се водиме уште од самото отворање:
ESPRESSO MADE WITH LOVE ❤️

ESPRESSO MADE WITH LOVE

Работни Часови

Monday: 09:30 – 23:00
Tuesday: 09:30 – 23:00
Wednesday: 09:30 – 23:00
Thursday: 09:30 – 23:00
Friday: 09:30 – 23:00
Saturday: 09:30 – 23:00
Sunday: 11:00 – 22:00

Добриот ден започнува со кафе

Поврзи се со нас

ESSPRESSO MADE WITH LOVE

Продавница

Локација

Like, share, repeat

Поврзи се со нас!

mk_MKMacedonian