Категорија

Modo Mio Cappuccino

In Stock

Класично капучино карактеристично по богатата млечна крема. За подготовка е потребна само една капсула, без доатоци на арома и вкус.

230,00 ден

Категорија

Related Products

mk_MKMacedonian