Долче Густо Еспресо 100% Arabica

In Stock

Компатибилни капсули за долче густо.Еспресо капсули со 100% високо квалитетна арабика која ќе Ви овозможи уживање во кафето во текот на целиот ден.

259,00 ден

en_USEnglish