Долче Густо Espresso Cremoso

249.00ден

Компатибилни капсули за долче густо кафемат

Долче густо кремосо-еспресо компатибилни капсули. Еспресо со двојна крема за вистинските љубители на силно и кремасто еспресо со интензитет 8/10.

Кошничка