Долче Густо Roma

159.00ден

Компатибилни капсули за долче густо кафемат

Долче густо Рома кремосо-еспресо компатибилни капсули. Еспресо со двојна крема за вистинските љубители на силно и кремасто еспресо.

Кошничка