Долче Густо Cappuccino

269.00ден

Компатибилни капсули за долче густо кафемат

Долче густо компатибилни капсули-капучино. Класично капучино карактеристично по богатата млечна крема. За подготвување е потребна само една капсула, истата е без додаток на арома.

Кошничка