Bialetti Milk Frother

1,890.00ден

Едноставен и практичен рачен апарат за приготвување на вкусна и кремаста млечна пена, погоден за плинска, електрична и рачна плоча. Направен е од алуминиум обложен со тефлон.
Напомена! Млекото да биде загреано на температура од околу 60 до 65 степени за да подготвите идеална крема за Вашето кафе.

Кошничка