Bialetti Miscela Milano 500g

690.00ден

Милано е лесно и нежно кафе. Благодарение на неговото скапоцено 100% арабичко потекло и нотите од цвеќиња и сушено овошје, дава мек вкус со силен ароматичен интензитет, совршен за оние кои пијат повеќе кафе дневно.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bialetti Miscela Milano 500g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Кошничка