Bialetti Miscela Roma

690.00ден

Рома е балансирано кафе со упорен вкус. Тоа го одразува вкусот на римската кулинарска традиција, кујна од скромно потекло, составена од силни и високо искусни јадења; Историската улога на кафето беше да ги осветли овие вкусови. Ова е причината зошто се смета за совршено после јадење.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bialetti Miscela Roma”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Кошничка