Bialetti Moka Express Nera

1,790.00ден

1933 година Алфонсо Биалети ја осмислил идејата за уникатниот и оригинален мока експрес. Во текот на годините е усовршен дизајнот што ја прави оваа мока уникатна по својот изглед и совршена во нејзината едноставност.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bialetti Moka Express Nera”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Кошничка