Caffè Dell’Ospite 700g

980.00ден

Многу слатко и меко но истовремено силно кафе, кое што се пече од одбрани сорти на зрна од 65% арабика со потекло од Бразил и зрна на 35% робуста со потекло од Индија.

Кошничка