Luigi Bormioli Pezzi double wall

890.00ден

Сет од 2 еспресо чаши 0.75ml.
Luigi Bormioli – Престижен Италијански бренд со уникатен дизајн кој датира од далечната 1960 година за прв пат произведени во градот Рим. Чашите се термички со двојно дно, рачно изработени и самиот изглед и квалитет го претставуваат Италијанскиот луксузен животен стил. Добитник на наградата Tableware за екстра квалитет и дизајн за 2020 година.

Кошничка