Долче Густо Espresso Cremoso

In stock

Долче густо кремосо-еспресо компатибилни капсули. Еспресо со двојна крема за вистинските љубители на силно и кремасто еспресо со интензитет 8/10.

249,00 ден

it_ITItalian