НАЈВКУСНИТЕ КАФИЊА ВО ГРАДОТ

НАШЕТО МЕНИ

We offer a full spectrum of popular coffee roasts and formats, artfully
blended teas and more options for coffee that’s right for you.

Menu

ладни кафиња

Cold cOFFEE

ФРЕШПРЕСО
FRESHPRESSO 0.25 / 0.5L
140/170дeн
Сетечино

SETECCINO
– Caramel, Chocolate, Vanilla, Coconut, White Chocolate, Banana, Almond, Choco Cookies, Pistachio

140/170ден
Еспресо тоник

ESPRESSO TONIC

140/170ден
Афогато

AFOGATO *Chocolate, Caramel – 130ден

120ден
малина карамел лате / бело чоколадо лате
RASPBERRY CARAMEL LATTE / WHITE CHOCOLATE LATTE
160ден
Нутела Бае

NUTELA BAE

160ден
Далгона реинбоу

DALGONA RAINBOW

140ден
Буено Ноисет

BUENO NOISET

170ден
Банана Најт Кафе

BANANA KNIGHT COFFEE

170ден
Рафаело Ајс Кафе

RAFAELLO ICE COFFEE

170ден
ОРЕО АЈС КАФЕ

OREO ICE COFFEE

170ден
ФРЕДО ЕСПРЕСО

FREDO ESPRESSO
– Raspberry / Strawberry 110ден

90ден
фРЕДО кАПУЧИНО

FREDO CAPUCCINO

110ден

топли кафиња

hOT cOFFEE

Блек&Вајт

BLACK&WHITE

160ден
Рафаело кафе

RAFFAELLO COFFEE

160ден
Сникерс кафе

SNICKERS COFFEE

170ден
Орео кафе

OREO COFFEE 0,25/0,4L

150/170ден
МИЛКА КАФЕ
MILKA COFFEE 0,25/0,4L
150/170ден
Афтер‘кафе

AFTER COFFEE 0,25/0,5L

150/170ден
баунти кафе

BOUNTY COFFEE 0,25/0,4L

150/170ден
пампкин спајс лате

PUMPKIN SPICE LATTE 0,25/0,4L

150/170ден
нутела кафе

NUTELLA COFFEE 0,25/0,4L

170ден
вајт мока
WHITE MOCHA
140ден
тоастед маршмелоу

TOASTED MARCHMELLOW

160ден
Ирско капучино

IRISH CAPUCCINO  

130ден
Марокино

MAROCCINO

100ден
Карамел Маршмeлоу Лате
CARAMEL MARSHMELLOW LATTE
160ден

Menu

смути

SMOOTHIE *Strawberry, Banana, Cherry, Forest fruits, Strawberry&Banana, Blackberry, Currants, Blackberry&Currants

140/170ден
физи

FIZZY *Watermelon, Melon, Strawberry, Peach, Grape, Apple,Forest fruits, Raspberry, Mango

130ден
лEден чај

ICE TEA *Watermelon, Melon, Strawberry, Peach, Grape, Аpple, Forest fruits, Рaspberry, Mango,

130ден
рафаело ШЕЈК

RAFAELLO SHAKE

170/200ден
орео шејк

OREO SHAKE 

170/200ден
топло чоколадо нутела

HOT CHOCOLATE NUTELLA

130ден
топло чоколадо рафаело

HOT CHOCOLATE RAFAELLO

130ден

Menu

еспресо либерика

ESPRESSO LIBERICA

70ден
мр.екслузив еспресо

MR.EXCLUSIVE ESPRESSO

130ден
КАРАМЕЛ ЕСПРЕСО
CARAMEL ESPRESSO
90ден
колумбија еспресо

COLUMBIA ESPRESSO

130ден
АМЕРИКАНО

AMERICANO

80ден
декофеинско еспресо

DECAFFEINATO

90ден
Фрапе

FRAPPE

100ден

Menu

макијато

MACCHIATO

80/100ден
капучино

CAPUCCINO

100ден
капучино чоко-коко

CAPUCCINO CHOCO-COCO

130ден
капучино чоко-лешник

CAPUCCINO CHOCO-HAZELNUT

130ден
капучино карамела

CAPUCCINO CARAMEL

130ден
капучино чоко банана

CAPUCCINO CHOCO BANANA

130ден
лате

LATTE

130ден

Menu

ЦЕДЕН ПОРТОКАЛ

SQUEEZED ORANGE JUICE

140/170ден
ШВЕПС

SCHWEPPES

90ден
ЦЕДЕН ЛИМОН

SQUEEZED LEMON JUICE

140/170ден
ГАЗИРАНА ВОДА

SPARKLING WATER

60ден
ЦЕДЕН МИКС

SQUEEZED MIX JUICE

140/170ден
НЕГАЗИРАНИ ВОДА

STILL WATTER

60ден
КОКА КОЛА/ ЗЕРО

COCA COLA / ZERO

90ден
ТОПОЛ Чај

HOT TEA

100ден
додаток млеко
ADD-ON MILK
10ден
ДОДАТОК ВКУС

ADD-ON FLAVOUR

20ден

Menu

детско мени

kid's menu

киндер чоко лешник

KINDER CHOCO HAZELNUT

100ден
киндер чоко банана

KINDER CHOCO BANANA

100ден
киндер чоко нутела

KINDER CHOCO NUTELLA

100ден
en_USEnglish