LET'S GET A COFFEE AT

7Grama

WHO ARE WE?

ESPRESSO MADE WITH LOVE

About us

7 Grama Espresso Studio has been around since 2015. With the very start of work, we introduced a new trend of preparation, serving and presentation of coffee and coffee drinks in a unique way.

Нашата цел е да ги задоволиме потребите на нашите клиенти кои активно учествуваа во креирањето на студиото за еспресо од 7 грама.

После неколку години прераснавме во синџир кафетерии на 3 локации на територијата на град Скопје.

Заедно со нашиот тим на вработени секојдневно го спроведуваме мотото по кое се водиме уште од самото отворање:
ESPRESSO MADE WITH LOVE ❤️

VISIT US

  • Бул. Партизански Одреди 64/Б/2-Л.7
  • Бул. Јане Сандански 11 локал 27
  • Васил Ѓорѓов 33А/1- Приз ​

ENJOY THE MOST BEAUTIFUL ITALIAN COFFEE IN

7GRAMA

mk_MKMacedonian