Категорија

Неспресо коматибилни капсули Intenso(16)

In Stock

Неспресо интенсо – компатабилни капсули за неспресо од брендот Best espresso. За вистинските љубители на силно кафе, карактеристично по интензивната арома и вкус на кафе.

239,00 ден

Категорија
mk_MKMacedonian