Долче Густо Creamy Coffee

In Stock

Долче густо кремосо-еспресо компатибилни капсули. Еспресо со двојна крема за вистинските љубители на силно и кремасто еспресо со интензитет 8/10.

777,00 ден

en_USEnglish