Долче Густо Firenze

In Stock

Компатибилни капсули за долче густо кафемат. Кафе капсула со висок интензитет на кофеин и богата крема. Интензитет 10/10, идеално за љубителите на вистинско силно кафе.

169,00 ден

en_USEnglish