Долче Густо Gold Quality

777.00ден

NESCAFÈ DOLCE GUSTO

Традиционално Италијанско еспресо, со пријатна и интензивна арома. Неговиот опоен и кремаст мирис го доловуваат вистинското Италијанско еспресо.

Кошничка