Неспресо коматибилни капсули Intenso(16)

In Stock

Неспресо интенсо – компатабилни капсули за неспресо од брендот Best espresso. За вистинските љубители на силно кафе, карактеристично по интензивната арома и вкус на кафе.

249,00 ден

en_USEnglish