Неспресо компатибилни капсули 100% Arabica (16)

In Stock

Компатибилни капсули со патентиран систем за неспресо кафемат од брендот Best espresso. Високо квалитетна арабика која ќе Ви овозможи уживање во кафето во текот на целиот ден.

249,00 ден

en_USEnglish