Неспресо компатибилни капсули Cremoso Ristretto (16)

In Stock

Kомпатибилни капсули за неспресо кафемати со патентиран систем -од брендот Best espresso.Кафе со коефициент на интензитет 8/10,богато со крема,се препорачува кратка (ristretto)доза на кафе за да се осети интензивниот вкус.

249,00 ден

en_USEnglish