Неспресо компатибилни капсули Lungo(16)

In Stock

Компатибилни капсули за неспресо со патентиран систем на капсула. Во состав 50% арабика, 50% робуста, мешавина идеална за љубителите на стандардното еспресо, кое овозможува уживање на богата крема и сладок вкус.

249,00 ден

en_USEnglish