Неспресо компатибилни капсули Mars(25)

In Stock

Коматибилни капсули за неспресо Марс од брендот Best espresso. Кремасто кафе кое после само едно испиено кафе ќе стане вашето омилено кафе. Се карактеризира по богатата крема и интензивниот вкус.

369,00 ден

en_USEnglish