Marzotto Lusso Caffe 1кg

In Stock

Еспресо во зрно-1кг. Еспресо од италијанскиот производител Marzotto со мирисни ноти на чоколадо и овошен after taste. Составот на зрното содржи мешавина од 80% арбика и 20% робуста.

950,00 ден

en_USEnglish