Modo Mio Cappuccino

In Stock

Класично капучино карактеристично по богатата млечна крема. За подготовка е потребна само една капсула, без доатоци на арома и вкус.

230,00 ден

Related Products

Venezia 100% Arabica

159,00 ден

Modo Mio Macchiato

230,00 ден

en_USEnglish